8 Temmuz 2012 Pazar

Yemek Masası




 




Mutfaklardaki en büyük kurtarıcı kavanozlardır. Baharatların, bakliyatların, reçellerin, salçaların, kuruyemişlerin, kurabiyelerin bayatlamadan, bozulmadan saklandığı çeşit çeşit kavanozlar. Derli toplu mutfaklarda , iyi organize olmuş raflarda, herşeyin kavanozlarda olduğu yiyeceklerle yemek yapmak daha da kolay olur. Yemek yapmanın daha  keyifli olması için çalışılan mutfakta malzemeler iyi düzenlenmiş olmalıdır. Tabiki mutfaktaki temel kuralı unutmamalı, malzemeleri tüketirken ilk giren ilk çıkar, kavanozlardaki eski tarihliler önce tüketilmelidir. Kavanozları sıksık kontrol etmeli yeni ürün koydukça eski tarihlileri üste çıkarmalı. Çeşit çeşit, renk renk kavanozlarda saklanan malzemeler  ile güzel yemeklere...............






1 yorum:

  1. Bende mutfakda en çok saklama kaplarını seviyorum.5. sanırım cok güzel ve kullanıslı mesela:)

    YanıtlaSil