25 Ekim 2010 Pazartesi

Yemek Gazetesi

KAHVALTI ÇEŞİTLERİ

*Türk Kahvaltısı
Taze demlenmiş bardak çay;
Taze tereyağı,
Reçel ve Bal,
Beyaz peynir ve Çeşitleri,
Sucuklu yumurta
Siyah ve yeşil zeytin,
Kızarmış ekmek,
Simit, poğaça, börek, gözleme, kurabiye ve çörek çeşitleri
Haşlanmış ve sahanda yumurta






*Kontinental Kahvaltı
Kontinental kahvaltı şunlardan oluşur:
Kahvaltı İçeçeği (Çay, Kahve, Kakao)
Tereyağı
Reçel ve Bal
Ekmek Çeşitleri

* Viyana Usulü Kahvaltı
Kahvaltı İçeceği (Genellikle Kahve)
Tereyağı
Reçel ve Bal
Rafadan Yumurta
Ekmek Çeşitleri

* İngiliz Kahvaltısı
Kahvaltı İçeceği (Sütlü Çay veya Kahve)
Meyve veya Sebze Suyu
Ekmek Çeşitleri ve Tost
Tereyağı ve Reçel
Yulaf Ezmesi
Kahvaltılık Sosisler

*Amerikan Kahvaltısı
Kahvaltı İçeceği (Kahve, Çay, Kakao)
Meyve ve Sebze Suyu ve Taze Meyve
Jambonlu Sosisli veya Beykın (Baconlu) Yumurta
Tereyağı, Marmelat ve Bal
Ekmek Çeşitleri, Tarçınlı Limonlu Portakallı Tostlar ve Pancake
(Amerikan servisinin değişik özelliği kahvaltıda buzlu su servisi yapılmasıdır. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder